info@p2o.nl

Trainingen

P2o heeft diverse blokken, waarmee vanuit de leerdoelen van elke deelnemer een training kan worden samengesteld. E-learning en E-coaching vinden virtueel plaats en kunnen voor iedere deelnemer apart worden ingekocht. De trainingen en workshops dienen ook als ontmoeting met anderen en de trainer, zo kunnen deelnemers ook met elkaar ervaringen uitwisselen en een netwerk opbouwen. Doordat de trainingen zo specifiek kunnen worden samengesteld, kunt u ook grip houden op de kosten per individuele medewerker.

De mogelijkheden in 1 oogopslag? Klik om de volgende pagina te bekijken: Training en Coaching mogelijkheden van P2O

Het voordeel van een training ten opzichte van individuele coaching, is het samen met ‘gelijken’ delen van ervaringen en verhalen. Het leren van elkaar is krachtiger dan de tips van welke professional dan ook

De trainer, Christianne van Triest, is zelf lichamelijk gehandicapt van geboorte en kan heel goed meevoelen en juist ook iemand een stap verder helpen. Het ‘onder elkaar’ zijn geeft zoveel veiligheid dat de realiteit sneller aan het licht komt en er grotere stappen gemaakt kunnen worden dan in één-één gesprekken zonder ervaringsdeskundigheid.

De trainingen zijn gericht op ‘van-werk-naar-werk’ of werkbehoud en op de ontwikkeling van teams in organisaties. Dit met prettig gegeven trainingen en workshops, waar de leerdoelen van de deelnemers altijd leidend zijn aan het programma.

P2O stelt altijd maatwerk voorop en de leervragen zijn leidend in het programma. Ook uw budget is van belang bij het samenstellen van een programma. Workshops kunnen bijvoorbeeld bij een complete training ingekocht worden. Neem bijvoorbeeld de ‘Empowerment training’ en de workshop ‘Digitaal solliciteren’ of de workshop ‘Het Nieuwe Werken met Timemanagement’. Ook kan E-coaching of een E-learningmodule erbij worden ingekocht.

Bij een maximaal aantal van 12 deelnemers wordt de training door Christianne van Triest zelf gegeven, boven dat aantal huurt P2O een extra trainer in, zie de partners. Voor specifieke thema’s werkt P2O samen met anderen, die workshops worden ook door twee trainers gegeven.

De trainingen en workshops kunnen in uw eigen organisatie gegeven worden. De trainingen en workshops kunnen binnen een bedrijventerrein georganiseerd worden voor MKB-bedrijven. P2O kan u helpen bij het werven van meer deelnemers in de omgeving van uw organisatie, om de training ook financieel interessant te maken.
Open inschrijvingen zijn op dit moment nog niet mogelijk.

P2O is ook van plan om trainingen te organiseren in een “ander klimaat’ , Tenerife. Medewerkers en klanten komen daar helemaal los van de thuissituatie, de workshops zijn intensief maar er is dus ook meer ruimte om echt te reflecteren, te verwerken en tot nieuwe inzichten te komen.

Heeft u andere leerbehoeften, behoefte aan een open inschrijving of wilt u meer weten over de workshops en trainingen op Tenerife? Neem contact op met Christianne van Triest.

Meer lezen?
Nieuws item 1.
Nieuws item 2.
Nieuws item 3.
Nieuws item 4.

Folder om uit te printen