info@p2o.nl

Partners

Karin Mommers  caat 
Karin is arbeid- en organisatiepsychologe en eigenaar van CAAT Training // Coaching. CAAT biedt een doelgerichte combinatie van trainingen en coaching voor professionals die willen groeien in hun vaardigheden en competenties. CAAT zet hierbij vernieuwende, creatieve en doeltreffende werkvormen in. Daarnaast kun je bij Karin terecht voor vraagstukken omtrent innovatie en verandermanagement. Bij trainingen die Karin ontwikkeld is stilzitten (letterlijk en figuurlijk) geen optie.
Karin is voor Christianne een belangrijke gesprekspartner, tips en ideeën uitwisselen is wat we het meeste samen doen.
 De ideeën gaan vast in 2014 ook leiden naar business ;-)
Marlise Mahieu Logo_SpringForward
SPR!NG forward is opgericht vanuit de passie een bijdrage te leveren aan het effectief verbeteren van het welzijn van medewerkers in organisaties. Het begeleiden, adviseren en ondersteunen in het proces van ontwikkeling van medewerker en organisatie is onze kracht.
Door de intensieve samenwerking met SPR!NG events geven wij veranderprocessen van mens en organisatie meer kleur. Onze cre-actieve aanpak is gericht op een duurzaam effect.
Marlise heeft met haar echtgenoot ook een marketing tool ontwikkeld. Lees er alles over op de website: www.soosr.com

Marcel van Unen 
Marcel van Unen heeft een eigen WerkZaak naast zijn baan als P&O adviseur. Hij heeft meer dan 22 jaar P&O / HRM en HRD ervaring die hij graag inzet, onder meer als adviseur, schrijver en coach voor coaches. Daarnaast is Marcel actief lid van de NVP Sollicitatiecode en de NVP Beroepscode. Zijn missie is: Investeren in werken en leren! De werkzaak werkzaak.wordpress.com
M
arcel is voor Christianne een coach en inspirator. Dit partnerschap leidt altijd naar mooie ideeën en mogelijkheden.

Frank van den Oever  
efficient verlonen
The Interim Company is synoniem aan een groep interimprofessionals met een ondernemende instelling, die samen met u zorgt voor beweging in werk en ontwikkeling. De business line Human Resources biedt organisaties interim oplossingen voor strategische en operationele vraagstukken op het gebied van Human Resources.
Efficiënt Verlonen optimaliseert het proces, het systeem en de werkwijze van de gebruikers
op het gebied van personeels- en salarisadministratie.
Zamarra Kok   zamarra
Ik streef ernaar het leven voor iedereen wat makkelijker te maken. Daarom maak ik agenda’s en praktische boeken over opruimen en schoonmaken. Al mijn uitgaven op een rijtje: Lekker schoon (2004) Lekker handig (2005) Opgeruimd! (2006) Handboek voor mijn huis (2007) Haal meer winst uit je huis (2008) Op Rolletjes (2009) en Speedcleaning (2011) en natuurlijk de Organizing Agenda (2008, 2011, 2012 en 2013). Ook ben ik regelmatig als deskundige te zien op televisie en geef ik workshops en trainingen over organizing, huishoudmanagement en verkoopstyling aan particulieren en bedrijven. Sinds 2010 ben ik ambassadrice van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO).
Christianne maakt vaak gebruik van de redigeerkwaliteiten van Zamarra Kok.

Monique de Haan 
logo_virentuslogo-rh-zzin-zzin
Virentus is een uniek en energiek bureau voor maatwerk trainingen, coaching en advies op het gebied van Human Resource Development (HRD). De naam Virentus is afgeleid van het Latijnse woord voor ontwikkelen, groeien, leren. Virentus staat voor eigen kracht, moed en groeivermogen.

Uw organisatie en de mensen die daar werken beter laten functioneren, dat is waar wij goed in zijn!
Op grond van 20 jaar ervaring in mens- en organisatieontwikkeling kan Virentus een brede en professionele bijdrage leveren aan uw HRD- of ontwikkelvraagstuk. Wij werken graag op het kruispunt waar veranderende werkomgevingen en veranderende mensen optimale afstemming zoeken om tot het gewenste resultaat te komen.

Zzin-Zzin biedt:
een unieke aanpak om je volledig potentieel te ontwikkelen en zinvol in te zetten in je werk en in je leven
je de kans om te gaat leven en werken vanuit je hart
deskundige begeleiding, op basis van ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven
een echt vernieuwende methode: Quaning, ’21st century coaching’

Christianne van Triest
community manager

drive_netwerk            en                poortwachterscentrum

Jaco Kazius Vormgeving heeft de website ontworpen en gebouwd van P2O.  JKV_new_125
Havenstraat 13B
3441 BH WOERDEN
Telefoon: 06 245 92 313
info@jacokazius.nl