info@p2o.nl

MVO

P2O en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
MVO is een belangrijke peiler binnen P2O. Het promoten van werk-naar-werk is natuurlijk al erg verantwoord omdat het de samenleving vaak uitkeringen scheelt en de mens blijft daardoor véél gelukkiger.
De inzet van Christianne van Triest is daarnaast gericht op het faciliteren van werk voor (Jong) Talent met een chronische aandoening of handicap. Deze groep heeft veel talenten maar staat nog te vaak langs de arbeidsmarkt-snelweg. P2O werkt nauw samen met het Drive-netwerk. Het eigen netwerk van klanten en contacten wordt ook aangesproken om hierin te participeren.

Je ziet, bij P2O is vooral de People paragraaf van MVO aan de beurt. Met Planet probeert P2O een papierloze organisatie te zijn en een zuinige auto te rijden, lunch mee te nemen en biologische aankopen te doen.

Met de People paragraaf verstevigt P2O ook de Profit. Waarom niet goed doen voor mens en samenleving en daarmee Profit genereren?

Meer weten over MVO en participatie in uw organisatie? Check: http://www.mvonederland.nl/thema/diversiteit-arbeidsparticipatie

P2O is partner van MVO Nederland.

logo_mvo

P2O werkt onder meer samen met de volgende non-profit organisaties:

logovrijbaan