info@p2o.nl

Missie

P2O is  in 2001 opgericht door Christianne van Triest. In het begin was het bureau vooral gericht op (interim) P&O advies, nu richt zij zich meer op ‘van-werk-naar-werk’ projecten.
Christianne vindt dat niemand een uitkering nodig zou moeten hebben, of je nu jong talent bent met een handicap of chronische aandoening, langdurig ziek bent, boventallig, of dat je met ontslag bedreigd wordt. Van-werk-naar werk, of van-studie-naar-werk is voor de meeste mensen de beste manier om deel te blijven nemen aan het arbeidsproces. Want dat is wat de meeste mensen willen: meedoen, erbij horen en iets betekenen in de samenleving.

P2O biedt oplossingen voor medewerkers én werkgevers die met deze materie te maken hebben. Tegen een lage prijs maar met hoge kwaliteit (persoonlijk, creatief en maatwerk) biedt P2O verschillende wijze van begeleiding en ondersteuning bij het vinden van ander werk. Een belangrijk aspect is dat de werkzoekende zelf de regie neemt en zelf aan de slag gaat. Wanneer op eigen kracht een baan gevonden wordt, is het succesgevoel het grootst. P2o faciliteert deze kracht en het vinden van de juiste wegen.

Als geen ander weet Christianne hoe blij je wordt als je mét een handicap kunt participeren op de arbeidsmarkt. Met de combinatie van creativiteit en HRM/HRD ervaring komt P2O ver in het vormgeven van beleid en in het faciliteren en empoweren van mensen en organisaties.