info@p2o.nl

Referenties

850598_93936271

Bertil Brandse – Eigenaar Thorax BV en jarenlang opdrachtgever P2O

“Christianne heeft THORAX op vele aspecten op het terrein van personeelszaken ondersteund en vooruit geholpen. Belangrijk daarbij zijn haar frisse en open blik, kennis van zaken en vooral prettige persoonlijkheid.”

Marcel van Unen – Eigenaar de Werkzaak en Projectleider Werken Naar Vermogen Gemeente Amersfoort

“Christianne is lid van het projectteam Amersfoort Werken Naar Vermogen. Ik heb voor een jaar dit project geleid. Ik heb Christianne vanaf het begin van het project ervaren als een enthousiaste doorpakker die innovatieve ideeën voor de arbeidsmarkt van mensen ”met een grote afstand” ook praktisch kon maken. Zij was in het project mijn steun en toeverlaat. We konden goed samen de strategie van het project doordenken, waarbij Christianne me vaak een ”eye-opener” gaf. Het is geen makkelijk project, maar Cristianne geeft niet op. Zij is er voor individuele mensen maar ook voor visie en strategie. Het hart en verstand op de goede plek, om het zomaar eens te zeggen!”

Fleur de Jong – Coachee in 2011

“Ik heb Christianne leren kennen als een professionele trainer/coach met een no nonsens aanpak en een heldere visie. Bij iedere hobbel op de arbeidsmarkt verzint Christianne creatieve oplossingen en staat ze met motiverende woorden voor je klaar. Wat daarbij nog meer opvalt is haar verfrissende humor en onkreukbare optimisme: onmisbare eigenschappen voor een goede coach!”

Erna van de Geer – Viviumzorggroep, manager werving en reïntegratie

“Christianne geeft binnen Vivium diverse empowermenttrainingen. Christianne is een bevlogen trainer. Door haar enthousiasme, inlevingsvermogen en duidelijkheid weten cursisten waar ze aan toe zijn met haar. Ze geeft hen inzichten en vervolgens richting in het lastige traject, waar nu naar toe met mijn loopbaan? kortom, er volgt snel beweging, met dank aan Christianne!”

Caroline van de Werf – GGZ Nederland, P&O adviseur

“Christianne is een enthousiaste en positief ingestelde persoon waar ik heel prettig mee heb samen gewerkt. Ze heeft voor een aantal medewerkers bij ons de empowermenttraining gegeven, met kennis van zaken, vol overgave en met aandacht voor de individuele deelnemers. Ik vond het leuk en leerzaam met haar de training voor te bereiden en tijdens en na de training te horen wat haar bevindingen waren. Ik ben er van overtuigd dat alle deelnemers veel geleerd hebben van de training. Ik hoop in de toekomst vaker met haar samen te werken.”

Marlise Mahieu – The World We Work In, Programma Coordinator

“Working with Christianne is in the first place fun, her knowledge, experience and the way she is professional with her sense of humor is a great mixture. She is very effective, high-energy, flexible and easily adapt new procedures and knowledge. I can only recommended her and hope to work with her again in the future.”

Marjolijn Jansen – Learning & Development Consultant/ project manager, ING (businesspartner)

“Christianne is a dedicated and motivated professional. She has an eye for detail and knows how to involve the right people in the right way. She gets things done. Furthermore it is fun to work with her and you don’t have to worry about your deliverables because she delivers on promise. I would love to work with her in the future again.

Michiel Stokman – Eigenaar en Recruiter E-webs, mede-oprichter Drive-netwerk

“Christanne is een van de betere interim HR professionals die ik ken. Ze denkt in mogelijkheden, handelt snel en doeltreffend. Haar doorzettingsvermogen en energie geeft haar een belangrijke extra waarde ten opzichte van andere ervaren interim-ers.”

Meer lezen?
Nieuws item 1.